پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت فرارسیدن سال نو

تاریخ انتشار: 1398-12-29 23:51:13

بسمه تعالی
    یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال   حول حالنا الی احسن الحال

سال۱۳۹۸ با همه فراز و نشیب‌ها سریع‌تر از آنچه انتظار می‌رفت به پایان رسید و برگی دیگر از دفتر زندگانی ورق خورد.

بهار فصل رویش و شادابی است، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است، آری بار دیگر نشانه­ای بدیع از آیات الهی در جهان متجلی گشته و زمین آیه های سرسبزی و حیات را به تلاوت نشسته است.
    اینجانب ضمن تبریک عید سعید نوروز به همه دانشگاهیان خدوم، از زحمات و تلاشهای ارزشمند اساتید ، کارکنان و دانشجویان  دانشگاه  در سال که سپری شد قدردانی نموده و از خداوند متعال، سالی سرشار از موفقّیت و ایّامی نیک و پر بار را برای شما و خانواده‌های محترمتان مسالت می‌نمایم.

در پایان امیدوارم   شما عزیزان با بهره گیری از توانمندی­های شایسته خویش و با  استعانت از ذات لایزال الهی در مسیر تحقق اهداف والای دانشگاه فنی و حرفه‌ای موفق و پیروز باشید.

محمد نصیری
           رئیس دانشکده فنی و حرفه ای