شرایط دریافت وام دانشجویی

تاریخ انتشار: 1396-06-26 13:27:52

وام دانشجویان شبانه

1- داشتن ضامن معتبر ( کارمند دولت )

2- دریافت فرم تعهد محضری از سایت دانشگاه و تکمیل در یکی از دفاتر محضری

3- تکمیل فرم درخواست وام  و دریافت آن از طریق سایت دانشگاه

4- وام دانشجویان شبانه به حساب شهریه می رود .

وام دانشجویان روازنه

1- داشتن شماره حساب بانکی در یکی از بانک های تجارت به نام خود شخص

2- دانشجویان ترم یک که قبلاً وام بدون ضامن گرفته اند و در این ترم ، دانشجوی ترم دو   می شوند ؛  می بایست در این ترم  اول ضامن خود را مشخص کرده ، بعداً درخواست وام دهند .

3- دانشجویان ورودی جدید می توانند ،  وام اول را  بدون ضامن دریافت نمایند ولی به شرط آن که در ترم بعد ضامن خود را مشخص کنند. در غیر این صورت در پایان فارغ التحصیلی وامی که دریافت کرده اند را باید یکجا پرداخت نمایند.

4- وام دانشجویان شامل ( تحصیلی ، مسکن ، ضروری ) می باشد. دانشجویان در چهار ترم             می توانند وام دریافت نمایند ، وام مسکن شامل دانشجویانی می شود که دارای اجاره نامه باشند. وام ضروری شامل دانشجویانی می شود که هم ضامن داشته و هم فاکتور خرید.

دانشجویان گرامی جهت ثبت نام وام در نیمسال اول 97-96  از روز سه شنبه  مورخ  28/06/96   جهت تکمیل فرم وام به واحد امور دانشجویی به آقای مقدم  مراجعه نمایید.