اطلاعیه مهم دریافت کارت ورود به جلسه امتحان

تاریخ انتشار: 1395-10-07 09:35:27

به اطلاعیه کلیه دانشجویان می‏رساند برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان نیمسال 951 از تاریخ دوشنبه 6/10/95 و از طریق پورتال دانشجویی خود اقدام نمایید. لازم به ذکر است به دلیل به روز نبودن اطلاعات، کلیه کارت های دریافتی قبل از تاریخ 6/10/95 از نظر اداره آموزش فاقد ارزش بوده و در صورت مغایرت شماره صندلی و موارد نقص دیگر مسئولیت آن متوجه شخص دانشجو می باشد.

·       لطفاً قبل از دریافت کارت نسبت به تسویه حساب بدهی خود اقدام نمایید. همچنین انجام ارزشیابی اساتید قبل از دریافت کارت الزامی می‏باشد.

·       همراه داشتن کارت ورود به جلسه عکس‏دار و کارت دانشجویی در تمامی جلسات امتحان الزامی است.

·       یادآوری می‏گردد شماره های صندلی دانشجویان در جلسات امتحانی بر روی کارت های ورود به جلسه درج گردیده است و از آنجا که شماره صندلی هر فرد در جلسات مختلف امتحان متفاوت می‏باشد، بنابراین بدون همراه داشتن کارت ورود به جلسه عکس‏دار، امکان حضور در امتحان ممکن نخواهد بود.

·       نشستن دانشجو در صندلی غیر از شماره اختصاصی خود از مصادیق تخلف در امتحانات بوده و دانشجوی خاطی به کمیته انضباطی معرفی می‏گردد.

·       درصورت عدم ثبت شماره صندلی در بعضی از دروس نظری حتماً در اسرع وقت به اداره آموزش مراجعه نمایید.

·       دانشجویانی که در یک روز و یک ساعت دو امتحان به صورت همزمان دارند بایستی قبلاً به اداره آموزش مراجعه نموده و اطلاع دهند تا در روز امتحان دچار مشکل نگردند. (این دانشجویان در ابتدای شروع جلسه امتحان به مسئول سالن امتحانات مراجعه نمایند).

مجدداً تاکید می‏گردد از ورود دانشجویان فاقد کارت ورود به جلسه به امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.

نظرات 0

ارسال نظر:
اگر تصوير خوانا نيست اينجا کليک کنيد
همزمان با تأييد انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هايي كه حاوي توهين است، منتشر نمي شود.
* لطفا از نوشتن نظر هاي خود به صورت حروف لاتين (فينگليش) خودداري نماييد.