مدارک لازم برای گرفتن گواهینامه دوره کاردانی

تاریخ انتشار: 1394-07-22 11:32:34

مدارک لازم برای گرفتن گواهینامه موقت دوره کاردانی

مراحل لازم جهت دریافت اصل مدرک تحصیلی

دانش آموختگانی که در دوره  روزانه درس خوانده اند چون از مزایای آموزش رایگان درمدت تحصیل خود بهره مند بوده اند، لازم است جهت لغو تعهد آموزش رایگان وارد سامانه سجاد به آدرس portal.saorg.ir شده و مدارک لازم شامل گواهی موقت (درصورت دریافت)، ریزنمرات،کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، پرینت سابقه بیمه تامین اجتماعی (ممهوربه مهرتامین اجتماعی)یا نامه عدم کاریابی از اداره کار و رفاه اجتماعی ودیگر مدارک خواسته شده را اسکن و در سامانه مذکور بارگذاری و کد پیگیری را دریافت نمایند ؛ لازم به ذکر است ریزنمرات بایدبه تفکیک ترم عادی، ترم تابستان وتکدرس ثبت گردد. فرد دانش آموخته  برای دریافت اصل مدرک تحصیلی پس ازانجام تاییدهای لازم، می بایست نامه لغو تعهد آموزش رایگان را از سامانه دریافت و به همراه اصل مدارک بارگذاری شده در سایت ، به واحد دانش آموختگان مرکز مراجعه نماید.

تذکر1: دانش آموختگان شبانه جهت دریافت اصل مدارک تحصیلی، نیاز به ورود به سامانه مذکور ندارند و در صورت داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم میتوانند به امور دانش آموختگان مراجعه نمایند.

تذکر2: با توجه به صدور اصل مدرک تحصیلی از طریق سازمان مرکزی ( مستقر در تهران) دانش آموختگان متقاضی می بایست قبل از مراجعه جهت دریافت مدرک مذکور با امور دانش آموختگان مرکز به شماره 05135242052 تماس حاصل نمایند.

3- دانش آموختگان محترم جهت انجام درست مراحل، میتوانند فایل راهنما را دریافت نمایند.لینک دانلود )

مراحل لازمجهت ترجمه مدارک تحصیلی

فرد دانش آموخته پس از ورود به سامانه سجاد می­بایست مدارک یاد شده در بالا به همراه پرینت لغو تعهدآموزش رایگان (قابل دریافت از سامانه سجاد)، اصل مدرک تحصیلی، اصل ریزنمرات وکارت پایان خدمت یا معافیت دائم را پس از اسکن درقسمت تایید مدارک سامانه سجاد بارگذاری نموده و پس ازتائید لازم (توسط مرکز و وزارت علوم) کد صحت را از سامانه مذکور دریافت و به دارالترجمه مراجعه نماید.

*جهت تائید مدارک درسامانه سجاد پرداخت هزینه الزامی است.

* کلیه مدارک تحصیلی دانشگاهی از کاردانی به بالا می بایست همزمان درسامانه بارگذاری شود.

* قابل ذکر است برای تائید کلیه مدارک دریافتی از دانشگاه آزاد می بایست به  سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه شود.

*شماره تماس با امور دانش آموختگان آموزشکده فنی ثامن الحجج(ع) 05135242052